بایگانی دسته: ارتباطات
به روز شدن بخش مقالات فارسی ام
از به روز کردن مقالات فارسی ام در روز+نامه جا مانده بودم که امشب به روزش کردم
اما غیر از مقاله تخصصی ام با عنوان “مشترک دارای معلولیت، در دسترس نمیباشد! – نگاهی به تکنولوژیهای اطلاعاتی و ارتباطی برای افراد معلول” که در شماره ۳۸، تیر ۱۳۹۲ماهنامه مدیریت ارتباطات منتشر شد، در شماره ماه مهر این نشریه (شماره ۳۹) هم نگاهی کاملا تخصصی داشتم به موضوع “کودکان دارای معلولیت و رسانه های جمعی“. در این زمینه سه مطلب اصلی تهیه کردم که عنوان آنها به شرح زیر است:
۱- فراتر از انجام وظیفه! رسانههای جمعی و حقوق کودکان دارای معلولیت، با نگاهی به دو کنوانسیون جهانی
۲- زبان صحیحتر رسانه، نگرش بهتر جامعه
۳- فرد معلول، فردِ معمولی! نکتههایی که تولیدکنندگان محتوای رسانهها باید دربارۀ معلولیت بدانند
آخرین مقاله ام:
“از باراک اوباما به حسن روحانی” عنوان جدیدترین مقاله من است که در شماره آبان ۱۳۹۲ ماهنامه “مدیریت ارتباطات” منتشر شده است. در این مقاله، به بررسی بازتاب گفت و گوی تلفنی دو رئیس جمهور در رسانههای اصلی امریکا پرداخته ام و همچنین از پیام های توئیتر که بین اکانت های منسوب به روحانی و اوباما تبادل شد، نوشته ام.
مشترک دارای معلولیت در دسترس نمی باشد!
در شماره تیر ۱۳۹۲ ماهنامه مدیریت ارتباطات، بعد از صفحاتی که در مورد انتخابات ریاست جمهوری منتشر شده است، مقاله من با عنوان “مشترک دارای معلولیت، در دسترس نمیباشد!” در صفحه ۱۲ مجله ۸۰ صفحه ای به چاپ رسیده است.
در این مقاله، به تکنولوژیهای اطلاعاتی و ارتباطی برای افراد معلول پرداخته و تاکید کرده ام که: افراد معلول خواهان طراحی تکنولوژیهای اطلاعاتی و ارتباطی به گونهای هستند که برای گروههای مختلف معلولیتی، قابل دسترسی و استفاده باشد. “تکنولوژی اطلاعاتی قابل دسترسی” عبارت است از تکنولوژی ئی که افراد دارای معلولیت و سالمندان میتوانند در محدودۀ توانایی و ناتوانی بدنی خود از آنها استفاده کنند.
این ماهنامه همچنین مصاحبه ای خواندنی با آقای دکتر عارف، نامزد انصرافی انتخابات ریاست جمهوری، ترتیب داده که اختصاصی و خواندنی است.
برای تهیه ماهنامه مدیریت ارتباطات می توانید به دکه های روزنامه فروشی مراجعه کنید. همچنین دارندگان تلفنهای همراه هوشمند و تبلت در داخل و خارج از کشور میتوانند این ماهنامه را از نرمافزار اندروید «برگ» به نشانی http://barg.asr24.com یا http://cando.asr24.com خریداری و دانلود کرده و بر روی دستگاههای خود مطالعه کنند.
پی نوشت: مهم تر از چاپ این مقاله برای من، جای قرار گرفتن آن در مجله تخصصی ارتباطات (تقریبا در صفحات آغازین مجله) است. از آقای تقی پور (مدیرمسئول) و آقای لعلی (سردبیر) بابت توجه ویژه شان به موضوع معلولیت صمیمانه تشکر میکنم.
طوفان سندی را دقیقه به دقیقه تماشا کنید
روزنامه نیویورک تایمز در ابتکاری جالب، از طبقه ۵۱ برج تایمز، هر دقیقه یک عکس می اندازد تا وضعیت شهر نیویورک و طوفان موسوم به «سندی» را که در راه است، دقیقه به دقیقه به مخاطبان آنلاین نشان دهد.
می توانید آخرین تصویر شهر نیویورک و طوفان سندی را در اینجا ببینید. وقتی صفحه باز شد، به شمارش معکوس دقت کنید که زمان ارسال عکس بعدی را نشان میدهد.
عکس زیر نیز پشت صحنه دوربین هایی را نشان میدهد که هر ۶۰ ثانیه از نیویورک و طوفان سندی عکس می اندازند و در صفحه آنلاین برای مخاطبان نمایش می دهند.
منبع: نیویورک تایمز
چند گزارش با تاخیر
مدتی است روز + نامه را به روز نکردم. در این مدت چند کار عمده انجام دادهام که فهرستوار اشاره میکنم:
* مجموعه گزارشهایم از پارالمپیک لندن ۲۰۱۲ که بطور اختصاصی برای شمعدانی تهیه و ارسال میکردم، در سایت شمعدانی در دسترس است.
* در شماره ۲۸ ماهنامه مدیریت ارتباطات (شهریور ۱۳۹۱)، مسئولیت تهیه پرونده المپیک را به عهده داشتم. مطالب زیر در پرونده منتشر شد:
- اُلمپینی برای شکستن حلقهها؛ دستاوردهای حضور پیستوریوس دونده دارای معلولیت در المپیک لندن ۲۰۱۲: نگین حسینی
- وحدت ملتها یا تفرقه دولتها؛ المپیک از دیدگاه روابط بینالملل: دکتر پیمان جبلی
- حلقههای طلایی فرصت؛ علیاکبر عبدالرشیدی
- رویای المپیک در بهار عربی؛ راه دشوار ورزشکاران عرب تا المپیک لندن ۲۰۱۲
- نخستین المپیک پس از مردی که از ورزش متنفر بود؛ ورزشکاران لیبی و معمر قذافی: نگین حسینی
- اُلمپینهایی با پوشش اسلامی: نگین حسینی
- ۵ حلقه المپیک + حلقه ناسزا و بیحرمتی؛ نگاهی به بازتاب رسانهای نخستین حضور زنان عربستان در المپیک: نگین حسینی
- مسابقات رسانههای اجتماعی: نگین حسینی
- واقعیتی برساخته و رسانهای شده؛ ساخت ارتباطی-تاریخی المپیک: محمد سروی زرگر
- المپیک لندن و حامیان مالی؛ دکتر محمود دهقان
* در شماره ۲۷ ماهنامه مدیریت ارتباطات (مرداد ۱۳۹۱) مقالهای در مورد دکتر علی شریعتی داشتم به نام: «از طعنههای عالمانه به شریعتی تا پیامکهای کوچه و بازار» که در سایت رسمی دکتر شریعتی نیز بازتاب داشت.